Vincells borajánló: Galagonyás Habzóműhely – Sparkling white extra brut

Vincells borajánló: Galagonyás Habzóműhely - Sparkling white extra brut

A Vincells borajánló 2023 következő tétele: Galagonyás Habzóműhely – Sparkling white extra brut

Az elmúlt évek Adventi borajánlóinak sikere után idén is elkészítettük a Vincells borajánló 2023-at, hogy segítsünk Olvasóinknak a legjobb borok kiválasztásában.

Galagonyás Habzóműhely

A Galagonyás Habzóműhely egy ingatlanvásárlással kezdődött még 2016-ban az esztergomi pincesor szívében, ami azóta a műhely méltó központja és a borok születésének helye. A Covid járvány és a válság ellenére is elkötelezettségüknek és kitartásuknak köszönhetően megalakult a vállalkozás és 2021-ben bemutatásra került az első évjárat. Jelenleg Esztergom és a Mátra területén mindössze 2,5 hektáron történik a termesztés, de a két északi régió különleges terroirja garantálja a borok eleganciáját és emlékezetes karakterét. A brand mögött álló fiatal srácok tudatosan és modern marketing szemlélettel építették fel a márkájukat, és sikerült egy teljes életérzést leképezni a lendületes és szó szerint pezsgő italaikkal.

Nem a szokások határozzák meg az általuk elkészített borokat. „Nem a fajtákban hiszünk, sem az évjáratokban. Elképzelünk stílusokat a boroknak, …  és mindig a legjobb végeredmény kerül a palackokba.” – meséli Fiola Balász, a brand elindítója. A buborékok csábító erejében hisznek, és sajátos technológiánkkal készítik el egyedi, krémes textúrájú és igazán szerethető habzó boraikat. Rendszeresen részt vesznek fesztiválokon, és büszkék saját mobil habzóbárukra, amellyel rendezvényeken találkozhattok.

A kép forrása: Galagonyás Habzóműhely

A Vincells borajánló mai tétele: Galagonyás Habzóműhely – Sparkling white extra brut

A Sparkling White Extra Brut habzóbor illatát a tavaszi virágok, a jázmin, a hársfavirág és a barackvirág dominálják, melyekbe érett nyári gyümölcsök illata vegyül. Kimondottan parfümös és hívogatóan intenzív. Pohárba kitöltve szinte megszólal, hogy „Kóstolj meg!”.

Az íz a lendületes savakkal és a vidám buborékokkal életvidámságot sugároz, friss szőlő, körte, alma, méz és barack ízjegyekkel. Egy korty ebből az elegáns, játékos habzóborból, és azonnal átérezheted a nyári éjszakák hangulatát, ahol a frissesség és az életöröm találkozik. Ez a könnyed fogyasztású ital sok kedves és virgonc buborékkal társul, szinte táncra perdítve. Kóstold meg és ismerd meg a Galagonyás életérzést ebben a fiatalos habzó borban!

A kép forrása: Galagonyás Habzóműhely

Párosíts, ahogy a profik!

Egy igazi klasszikust javaslunk ehhez a habzóborhoz: aranybarnára sült, ropogós hekktörzs, friss citrommal meglocsolva, joghurtos görög salátával és édesburgonya hasábbal. Csak így lazán. Kivételesen nem magyarázzuk, hogy melyik ízjegy melyik aromához illik, csak higgyetek nekünk, és kóstoljátok meg.

Egyetek, igyatok egy jót, és élvezzétek az életet, hiszen erről szól a Galagonyás Életérzés.

Fogyasztási hőmérséklet: 6-8°C

Képek forrása és a Galagonyás Habzóműhely elérhetőségei: weboldal, Facebook, Instagram.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések